GG on FB

GG on YouTube
Read Online

Ekologija

Support us

Become an activist: Register below and be informed about the opportunities

Name:

Email:

Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Гоу Грин - Скопје во рамките на проектот „Граѓански иницијативи за образование за клима и енергетска ефикасност“ има потреба од обучувачи за обуката „Влијание во областа на образованието за енергетска ефикасност“ која ќе се одржи од 9 – 12 март во Скопје.

Read more...

 

„Го разбирам светот, ама загадено Скопје ми нема смисла“ – би  рекол Гоце Делчев за загадувањето на главниот град, овој пат неговата порака е пренесена преку иницијатива на младите активисти на ГоуГрин.

Read more...

 

Здружението за одржлив развој и заштита на животна средина 
Гоу Грин - Скопје 
го ПРОДОЛЖУВА ПОВИКОТ ЗА УЧЕСТВО на ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ во проектот
 „Граѓански иницијативи за образование за клима и енергетска ефикасност“

Read more...

 

Благодариме за реакцијата на Град Скопје на ненамерната грешка во видеото од #СамоПрашај и драго ни е што конечно се реагира на ова важно прашање за зеленилото во Град Скопје.

Read more...

 

 
EU Sustainable Energy Week - Macedonia

Let's do it Macedonia

Go Clean

Get a reusable bag
You can not recycle plastic bags, instead get yourself a reusable bag so that you will not have to worry about carrying your necessities.
Add this to your site